Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on toukokuu, 2017.

Liukuovi

Tässä on upea liukuovemme. Meillä kävi uskomaton tuuri, tähän piti tulla "normaali" terassille vievä ovi ja ikkuna. Mutta rakennuttajalle oli käynyt niin, että johonkin toiseen taloon oli tilattu tämä ovi joka olikin väärän kätinen. Näin saimme tämän oven ja ikkunan tilalle. Ovesta kun tullaan ulos, terassilla on grilli ja ruokapöytä kun talo valmistuu. Nyt vielä mietimme mahtuisiko budjettiin lasikatto tähän kohtaan.

Lattiavalu ja maalämpökaivo

Lattiavalu tuli tietenkin ´heti kun mahdollista niin se saa kuivua mahdollisimman pitkään. Ja valuunhan kuuluu tietenkin kissaystävän vierailu😁 Myös maalämpökaivon poraajat saapuivat ja kun aitaa oli purettu, saatiin rekka ajettua naapurin puolelta niin poraukset pääsivät alkuun. Ja tästä alaspäin on noin 170 metriä porattu, huh!

Ja hommat etenee

Ja hommat edelleen jatkuivat vauhdikkaasti. Tässä muutama kuva talon julkisivusta. Ja tässä kuva ennen lattian tekemistä. Jännä juttu että kun ei ole vielä mitään sisäseiniä, talo vaikuttaa pieneltä! Seuraavaksi tuli styroksit lattiaan, tietenkin alla oli sorapatja ja viemäröinti. Styroksin päälle raudoitus ja latiallämmitysputket.

Seinät nousevat

Talomme seinät nousivat keskiviikkona 26.4. Nyt vihdoinkin on jotain konkreettista katseltavaa! Nyt vaan alkaa käydä olo todella malttamattomaksi, halutaan jo MUUTTAA! Kyllä on nopeeta toimintaa, elementit sisältää ikkunat ja villatkin ja isoilla koneilla ne oli nopeasti pystyssä. Käytiinkin illalla "meillä kotona sisällä" ja appiukko alkoi jo tinkaamaan kaffetta😄😄 Ollaan todella tyytyväisiä isoihin olkkarin ja keittiön ikkunoihin, nyt saadaan sitä kaivattua valoa pirttiin! Keskiviikkona ja torstaina nousi seinät ja kattopalkit, perjantaina alkoi itse katon kasaaminen. Myös terassi alkoi hahmottumaan